De zomervakantie dient zich aan

28-06-2023

De schoolpoorten sluiten spoedig weer even de deuren, mijlpalen zijn bereikt, toetsen- en examenperiodes laten we met een lichte (of soms grote) zucht van verlossing achter ons, de druk mag er even af, sommige kinderen zwaaien af van een school en staan voor nieuwe uitdagingen... 

De zomervakantie dient zich aan 

Mijn hoop voor jou

Ik hoop van harte dat het voor jou een tijd mag zijn waarin je kan genieten, vertragen, herbronnen, verbinden, verwonderen, bewonderen, rusten, ervaren en bezinnen.

En als dat even niet lukt, is dat ook helemaal ok. Weet dat je niet alleen bent. Structuren en routines vallen weg. Voor de ene een opluchting, voor de andere misschien een uitdaging. En dat is ok. 

En "Wat als"

En wat met al die mooie posts die je ongetwijfeld in massa online zal zien voorbij komen? Voor de ene misschien een inspiratiebron, voor de andere misschien een teleurstellingsbron (als dat al een bestaand woord is). Wat als jij het gevoel hebt dat jouw leven op dit moment geen perfect Instagram waardig plaatje is? Hé, ook dat is ok. Wat is immers perfect? Voor wie perfect? 

En wat als we misschien wat meer zouden gaan voor "authentiek"? Meer echt jezelf durven zijn, meer echt durven voelen wat bij jou past, meer durven genieten van de grote kleine dingen? 

Wat is jouw balans?

Als juli zich aandient, zitten we bovendien over de helft van 2023. Hier moest ikzelf toch even van slikken, ik knipperde precies immers met mijn ogen en januari is plots juli geworden.

En wat met al onze goede voornemens, plannen en dromen van het begin van het jaar? 

Hoe was 2023 tot nu voor jou? 

Zet je eens neer met een betere cocktail of mocktail (of doe eens zot, met beide ) en dwaal eens lekker af over wat 2023 jou nog kan bieden.

Ik hoor graag van jou als je dit samen onder de loep wil nemen.

#samenoppad #zelfzorg #authentiekzijn #prachtigkrachtig #zelfliefde #mildheid #uitreiken #loopbaanbegeleiding #loopbaancheques #stressenburnoutcoaching #taboeshelpendoorbreken #kwetsbaarheidtonen #mentaalwelzijn #burnoutsucks