Over mij

Mijn verhaal

Ik ben Kim, gelukkig getrouwd met Stefan en trotse mama van Rune (2008), Jasper (2011) en Marie (2014). Na mijn Bachelor Zakelijk Vertaler-Tolk en Strategisch KMO Management, ben ik doorheen mijn loopbaan vaak van job veranderd. Het ging van secretariaatsmedewerker, naar interim consulent, logistiek verantwoordelijke, management assistent, customer service en planner tot administratief bediende in de sociale sector. Ik noemde mezelf graag de typische "jobhopper". Ik proefde van verschillende sectoren, leerde veel boeiende mensen kennen en heb erg mooie kansen gekregen. Maar er ontbrak altijd iets. En achteraf besef ik dat ik nooit echt goed wist wie ik was en wat ik nu precies wou.

Dit alles kwam bij mij nog sterker tot uiting bij het krijgen van mijn kinderen. Het moederschap heeft enorm veel in mij losgemaakt... En net daar begon mijn zoektocht: Wie ben ik? Waar wil ik voor staan? Wat vind ik belangrijk? Hoe wil ik in dat ouderschap staan? Wat wil ik hen meegeven? En hoe krijg ik dat in godsnaam allemaal gecombineerd met al die andere rollen die nog op mij liggen te wachten?

Het werd een erg boeiende zoektocht en het ging eerlijk gezegd alle kanten op. De opleidingen volgden, het enthousiasme groeide, maar er waren ook periodes van lange en zware twijfel. Mijn alom gekende faalangst zorgde ervoor dat ik weer stapjes terug zette en weer in die veilige cocon bleef van "het gekende", je weet wel die comfort zone. Maar ik werd er onrustig in, in die comfort zone, ze daagde mij niet voldoende uit. En ik botste op het volgende feit: waar wacht ik op? HET perfecte moment? Hoe ziet dat er dan uit? En wanneer weet ik wat dat perfecte moment is? 

Ik besloot dat het tijd was om ZELF de dingen in handen nemen, wilde ik uit die veilige cocon komen.

Ik reikte uit naar hulp van o.a. een geweldige psychologe, een even geweldige loopbaancoach en naar de mensen die in mij bleven geloven. Die mijn potentieel zagen als ik dat zelf niet altijd zag. Stap voor stap werd het plaatje helemaal duidelijk. Bij iedere opleiding voelde ik de bevestiging van "verdorie ja, dit is het, dit is wat ik wil doen en wat ik wil betekenen voor anderen".

Wat wil ik voor jou kunnen betekenen?

Dat je er niet alleen voor hoeft te staan, ik wandel met je mee.

Dat er mensen zijn die jouw potentieel zien, omdat dat er hoe dan ook in zit.

Dat ik wil helpen zoeken naar:

  • jouw eigen IK, naar jouw talenten
  • naar jouw dromen, die soms wat verborgen zitten onder de dagelijkse beslommeringen
  • jouw potentieel
  • maar ook de belemmeringen of blauwe plekken waar je mogelijk tegenaan botst, en hoe je hier beter mee kan omgaan.
  • jouw energiegevers en hoe je deze meer en beter kan inzetten.
  • en tegelijk jouw energievreters en hoe je deze kan vermijden of beperken.

Hoe pakken we dat dan precies aan?

Samen, jij en ik.
Met die krachtige vragen die tot nadenken stemmen.
Met verschillende tools die inzichten opleveren.
Met handvaten om krachtiger verder te kunnen.

Neem gerust contact met me op en dan kunnen we elkaar alvast beter leren kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Thema's die me erg nauw aan het hart liggen en boeien?

Alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling, het brein en hoe we invloed hebben op onze gedachten en uiteindelijk ons gedrag, dat maakt me helemaal warm van binnen. Daar zou ik eindeloos opleidingen over kunnen blijven volgen, als een ware kennisspons neem ik het al te graag mee.

Als hoog gevoelig persoon, houd ik ontzettend van verbinding. Ik geniet het hardst van één op één contacten waarbij je wat meer tot diepgang kan komen. Oprecht naar elkaar luisteren en er gewoon mogen zijn, just the way you are. Samen authentiek zijn, maskers die af mogen, heerlijk vind ik dat!

Maar ook in verbinding staan met natuur, muziek, kunst, nieuwe ervaringen en culturen opsnuiven... het kan me allemaal tot in mijn kern raken.

Tot sluit is er uiteraard ook de verbinding met mezelf. De ontzettende waarde hiervan, heb ik pas de afgelopen jaren mogen ontdekken. Regelmatig even inchecken bij mezelf, stilstaan bij wat er in mij omgaat, achterhalen waarom die dingen momenteel spelen, om tot slot meer helder mijn noden te herkennen. Door hier meer bewust mee om te gaan, lukt het me steeds beter om mijn grenzen te bewaken, milder voor mezelf te zijn en meer rust te vinden in mezelf.

Opleidingen